Imitointia omaks iloks ja muitten harmiks!

ESIINTYJÄ JUHLIIN

On hyvin paljon erilaisia juhlia ja aina pohditaan millainen esiintyjä tilataan juhliin. Olen viihdyttänyt hyvinkin erilaisissa tapahtumissa, joten esitykseni sopii juhlaan kuin juhlaan. Samassa tilaisuudessa on parhaimmillaan ollut jutuilleni nauramassa jopa viisikin sukupolvea. 

Voin viihdyttää yleispätevällä imitaatioesityksellä mutta mitä enemmän tilaaja haluaa minulle tietoa antaa, sitä enemmän voin hyvällä tavalla kohdentaa. Kun esiintyjä juhliin saapuu, niin hauskinta on, kun pääsee kunnolla yllättämään päivänsankarin tai työyhteisön ja hyvien etukäteistietojen myötä ( aina hyvällä tavalla kohdennettuna ) 

hauskuus on taattua. Monesti kun etsitään esiintyjää juhliin, niin  

halutaan sellainen show missä on jokaiselle jotakin. Imitaatiohahmoja löytyy kaikenikäisille ja varsinkin kohdistetut lauluimitaatiot ovat olleet ( on kait ne edelleenkin ) erittäin hauskoja.

Kun etsitään esiintyjää juhliin ja minut tilataan hauskuuttamaan juhlaväkeä, ei esitys todellakaan ole mitään pönöttävää paikallaan tehtyä äänenmuokkausta vaan vauhtia riittää ja imitaatiohahmot vaihtuvat nopeasti ja peruukit lentävät. Myös arvostan omaa kieroa savolaisuuttani, joten halusipa kuulija tai ei, niin savolaisuuteni ei jää epäselväksi kenellekään, joten omalla äänellä riittää myös stand uppia. Joten saat juhliisi todella monipuolisen kattauksen niin puhe-kuin lauluimitaatioita sekä imitaattorin omalla äänellä räätälöityä stand up-komiikkaa. Olipa kyseessä koulutuspäivät, iltaseminaarit, työntekijän läksiäiset jne, niin minun piipahtaminen juhlissa on tehnyt joskus jopa hieman kuivasta tilaisuudesta vieläkin kuivemm… Tai siis on tehnyt ihan hauskan.

Esitykseni ei vie koko iltaa, joten ohjelmanumeroni sopii juhlaan kuin juhlaan, esim. 30/45/60 minuuutin imitaatiohauskuutuksen voi hyvin aikatauluttaa esim. juhlaan alkuun jotta saadaan juhlaväki rentoutumaan tai ruoan jälkeen tai sitten vaikka päättämään juhlahetki, joten saadaan tilaisuudelle hauska loppu.

Esiintyjä juhliin. On hyvin paljon erilaisia juhlia ja aina pohditaan millainen esiintyjä tilataan juhliin. Olen viihdyttänyt hyvinkin erilaisissa tapahtumissa, joten esitykseni sopii juhlaan kuin juhlaan. Samassa tilaisuudessa on parhaimmillaan ollut jutuilleni nauramassa jopa viisikin sukupolvea.

Tässäpä erilaisia juhlia, kun on tilattu esiintyjää juhliin, joissa olen viihdyttänyt:

KOULUTUSPÄIVIEN VIIHDYTYSTEHTÄVÄT KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHDESSA KUOPIOSSA MM. VANKILA-JA KRIMINAALIHUOLTOTYÖN HENKILÖSTÖ, KUOPION EV.LUT SEURAKUNTAYHTYMÄ, K-KAUPPIAIDEN ILTAJUHLA, METSÄNHOITOYHDISTYS, KYS:N SUU-JA LEUKASAIRAUKSIEN POLIKLINIKAN KEHITTÄMISPÄIVÄ, OUTOTEC TURULA JOENSUUSSA, KAPTAS POLVIJÄRVELLÄ, SAK:N TOIMIHENKILÖPÄIVÄT TAHKOLLA, KUOPION ENSIKOTIYHDISTYKSEN VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÖIDEN KIITTÄMISILTA,  MP-MAUSTEPALVELU HÄMEENLINNASSA: ”HEI JA KIITOS ESITYKSESTÄSI! HAUSKAA NÄYTTI KAIKILLA OLEVAN. 😂 T: ANNELI LOUKAJA ”

SAVON AMMATTIOPISTO- IMITUATTORIN URATARINA ”KIITOS MAHTAVASTA SETISTÄ

😃 VIELÄKIN NAURATTAA T: MARJO JALKALA, URAOHJAUS2020-HANKKEEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ”

MIKKELIN TYÖLLISYYSPALVELUJEN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN ILTASEMINAARI ” 

AIVAN MAHTAVA ESITYS😃 T: KAIJA VÄISÄNEN ”

LÄKSIJÄISET ELÄKKEELLE  ” HEI ANTTI! IIISOT KIITOKSET SINULLE PERJANTAISTA! MITÄ SEN ILLAN AIKANA IHMISTEN KANSSA JUTTELIN, OLIVAT KAIKKI HYVIN ILOISESTI YLLÄTTYNEITÄ, ETTÄ TÄLLAISTA OHJELMAA OLI ILLASSA. OHJELMASSAHAN LUKI, ETTÄ YLLÄTYSVIERAITA.  JA KYLLÄ TYKKÄSIVÄT, MONI TULI MINULTA KYSYMÄÄN, ETTÄ MISTÄ MINÄ OLEN SINUT LÖYTÄNYT. 😂 KIITOS VIELÄ KERRAN MAINIOSTA ILLASTA!  T. KIRSIKKA MARKKANEN ”

LÄKSIJÄISET ELÄKKEELLE SKANSKA MIKKELISSÄ ” MOIKKA ANTTI! JA ISO KIITOS!! OLEN SAANUT VAIN JA AINOASTAAN POSITIIVISTA PALAUTETTA ESIINTYMISESTÄSI. JA PÄIVÄNSANKARIKIN TYKKÄSI, KYSYI ETTÄ MISTÄ SIÄ TOMMOSEN OIKEEN LÖYSIT  😃  😃  JA HIENOSTI KAIKKI MENI, KUTEN ETUKÄTEEN SUUNNITELTIIN, JEE ! T. SATU KUUSINEN ”

LÄKSIJÄISET TYÖPAIKAN VAIHTO ” KIITOS VIIHDYTTÄJÄLLE 😁EIPÄ TARVINNUT PETTYÄ TÄLLÄKÄÄN KERTAA…IHAN PARAS VIIHDYTTÄJÄ OLI MEILLÄ  😍  😃 ”

LÄKSIJÄISET NORMET TOIMITUSJOHTAJA ”IHAN HUIPPUHAUSKA ESITYS😂HAUSKAA

OLI JA OLEN SAANUT PELKÄSTÄÄN POSITIIVISTA PALAUTETTA. T: SATU JÄRVELÄ VATSALIHAKSET KRAMPPASI 😆 T: ANNE PUTTONEN ”

LÄKSIJÄISET LAPINLAHDEN SEURAKUNTA ” HEI ANTTI, KIITOKSET VIELÄ EILISESTÄ HAUSKASTA KEIKASTA. VIELÄKIN NAURATTAA. T: VILLE HASSINEN, SEURAKUNTAPASTORI ”

LÄKSIJÄISET ELÄKKEELLE OP SUUR-SAVO PIEKSÄMÄELLÄ  ” AIVAN MAHTAVA ESITYS 😃 T: ELISA JANHUNEN ” ” KYLLÄPÄ LAITAN NIMEN MIELEEN JA KELEPAA NAURAEN LÄHTEÄ ELÄKKEELLE 😃 T: SIRPA HOLOPAINEN

YHDISTYSTEN HAUSKUUTUSTEHTÄVÄT: SENIORIEN ATK-YHDISTYS SAVONETTI,  

VAMMAIS- JA KANSANTERVEYSJÄRJESTÖJEN PUHEENJOHTAJIEN JA VARAPUHEENJOHTAJIEN KEHITTÄMISPÄIVÄT, MEIJERIALAN POHJOIS-POHJANMAAN ALUEYHDISTYKSEN VUOSIJUHLA, PAM-MARAKIVA KUOPION SEUDUN OSASTO, VUORITEKNIKOT RY:N ILTAJUHLA…

KUOPION MOOTTORIPYÖRÄCLUBI: ” MORO. KIITOKSET HIENOSTA ESITYKSESTÄ JA PISTETÄÄ LAULUN SANAT TALTEEN. TOKIHAN MOIKKAILLAA KU NÄHÄÄN JA PIDÄN 

IMITUATTORIN MIELESSÄ JOS JOKU PUNTAROI ESIINTYJÄÄ TAPAHTUMAANSA. 😂  

T: SAMI KAUTTO ”

KUOPION MIELENTERVEYDEN TUKI ” ANTILLA OLI VIISAITA AJATUKSIA MEIDÄN KYMPPIJUHLISSA VIERAILUN JÄLKEEN. KIITOS IMITUATTORI MIELEENPAINUVASTA ESITYKSESTÄ! TAISIMME NAURAA MUUTAMAN VUODEN LISÄÄ 49-VUOTIAALLE YHDISTYKSELLEMME JA ITSELLEMME!❤ T: MAIJA TAPANAINEN ”

Otappa yhteyttä

    Antti Karjalainen
    antti@imituattori.fi
    040 913 4972