Imitointia omaks iloks ja muitten harmiks!

Esiintyjä pikkujouluihin

Monen yrityksen tai yhdistyksen tai minkä tahansa yhteisön ainoa yhteinen juhla voi olla pikkujoulut. On aika rauhoittua ja kiittää juhlaväkeä kuluneesta vuodesta. Monesti tarjouspyyntöjen otsikko on ”esiintyjä pikkujouluihin” ja vapaassa tekstissä lukee: ” Olemme järjestämässä yrityksellemme pikkujouluja ja esittelysi kuulosti hauskalle, millaista ohjelmaa voisit meille tarjota ja mihin hintaan? 

esiintyjä, koomikko ja imitaattori pikkujouluihin

” Minä vastaan tarjouspyyntöön ja kartoitan tilanteen. Kun on kyseessä toisille hyvinkin tuttu työyhteisö, niin kyselen onko mahdollista saada tietoa arjen meiningistä, työntekijöiden toimintatavoista, hauskoista sanonnoista jne., jota voin hyvällä tavalla esityksessä kohdentaa. Siitä se suunnittelu sitten lähtee käyntiin. Ja mitä tulee hinnoitteluun, esim. saanko monta juhlaa samalle alueelle tai samalle maakunnalle ja onko joustava esiintymisaikahaarukka, niin kaikki on aina paremmin neuvoteltavissa. On myös paljon tilaisuuksia esim. 

liittojen / yhdistysten pikkujoulut, joissa kaikki eivät tunne toisiaan, niin silloin ei mennä henkilökohtaisuuksiin vaan ehdotan yleispätevää esitystä ja tutustun nettisivuihin ja someen, josta poimin hauskoja tärppejä ja niitä liitän imitaatiohahmoihin. Siis yhteenvetona esitykseni toimii pikkujouluissa kuin pikkujouluissa eli voidaan suunnitella tilaajan kanssa yhdessä esitystä tai sitten riittää kun tilaaja sanoo, että ” tule paikan päälle ja ole hauska ”… No minähän oon.

Tässäpä muutamia palautteita hyvinkin erilaisten organisaatioiden pikkujouluista, joissa olen viihdyttänyt:

PIKKUJOULUJA: YARA SUOMI, VEROHALLINTO, LAPINLAHDEN VIRKKU, SAVON NUORET YRITTÄJÄT, JÄTEKUKKO, MILLOG, SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ, ISLAB, VR PIEKSÄMÄEN KONEPAJA, KUOPION TALOKESKUS, SUOMEN SUURIMMAT BENSIINIKAUPPIAIDEN PIKKUJOULUT, POK GROUP, KYLLÖN SAIRAALA, LUKKOAITTA OY, TALOUSPALVELUT TIMA OY, OP-POHJOLA KUOPIOSSA, NURMEKSEN KAUPUNKI, MTK TUUSNIEMELLÄ, KUOPION KAUPUNKI, AUTOLIITTO,…

KUOPION SUUN TERVEYDENHUOLTO: ” HYVÄN SETIN VEDIT, KIITOS  😂 😂 T: 

TUULA MIETTINEN ISO KIITOS ANTTI VIELÄ KERRAN  😂 OLI MEILLÄ LYSTIÄ! 

TYKÄTTIIN KOVASTI! JA MARIKIN TYKKÄSI, JOTEN VOIT MENNÄ HUOLETTA ENSI VIIKOLLA VASTAANOTOLLE.  😉 😄JA MUISTA NYT SE HAMMASLANKA, EI ENÄÄ TEKOSYITÄ  😉 😃 😂  T: SANNA-REETTA KAUPPINEN 😂  ”

SANSIA OY KUOPIOSSA ”MOI! ILTA KAIKKINEEN OLI OIKEIN ONNISTUNUT, JA KYLLÄ SINUN ESIINTYMINEN OLI PISTE IIN PÄÄLLE! HIENOSTI OLIT SAANUT LISÄTTYÄ MEIDÄN ALAA/JUTTUJA ESITYKSEESI. NAURUHERMOJA KUTKUTTI KYLLÄ, JA TOIMISTOLLA ON ALKU VIIKOLLA OLLUT PALJON PORINAA ESITYKSEN HAUSKUUDESTA JA HETI ON MINULTA TÄNÄÄN TOIMISTOLLA VAADITTU, ETTÄ VESKUN ESITTÄMÄN LAULUN VIDEO PITÄISI SAADA NÄHTÄVÄKSI. ONNEKSI SEN SAIN KOKONAAN TALTIOITUA. ONNISTUNEEN ESITYKSEN MITTARINA VOI KÄYTTÄÄ MYÖS SITÄ, ETTÄ ERÄS TYÖNTEKIJÄMMEKIN NAUROI IHAN HUOLELLA. SIIS HÄN, JOKA EI NAURANUT VIIME KEVÄÄNÄ ERÄÄSSÄ HUUMORIESITYKSESSÄ YHTÄÄN 😀

SIIS SUURI KIITOS SINULLE!  -MARIA LAINE ”

YLÄ-SAVON TOIMI-TYÖVALMENNUSSÄÄTIÖ IISALMESSA ” KIITOS ANTTI + KAIKKI MUKANASI TUOMAT KAVERIT! ASIAKASPALAUTE OLI YKSISELITTEINEN: 

”MUAHTAVATA 🙂 T: JUKKA MULARI ” ” KIITOS! MUKAVASTI OLIT SAANUT HOUKUTELTUA KAVERIKSI ISON JOUKON KIIREISIÄ KUULUISUUKSIA, LIEKÖ NOISTA KUKKAAN AIEMMIN TOIMI-SÄÄTIÖLLÄ KÄYNYKKÄÄN, KIÄRIÄISET KORKEINTAAN. 🙂 T: TEIJA ITKONEN-BRILLI ”

YIT RAKENNUS KUOPIOSSA ” TOSI PALJON KIITOKSIA HIENOSTA TUNNIN MITTAISESTA ESITYKSESTÄ – OLIMME KAIKKI NIIN TYYTYVÄISIÄ 😊 T: ERJA SAARELAINEN ”

KESPRO RATKAISUMYYNTI KUOPIO ” PELKÄSTÄÄN HYVÄÄ PALAUTETTA TÄÄLTÄ ON TULLUT JA MONI SANOI SITÄ, ETTÄ PALJON OLET AIKAA KÄYTTÄNYT, KUN OPISKELIT MEIDÄN NIMIÄ JA TOIMINTOJA JA TEIT SEN LAULUNKIN! T: JAANA PIRSKANEN ”

HYVÖNEN YHTIÖT OY IISALMESSA ” MAHAT KIPPEENÄ NAURAMISESTA! HAUSKAA OLI JA PORUKKA TYKKÄS! T: SARI HYVÖNEN ”

LUMO VUOKRA-ASUNNOT KUOPIOSSA ”OLET HUIPPU” JA ”10+ ARVOINEN ESITYS T: 

JOHANNA KRAFT ”

POHJOIS-SAVON MYYNNIN JA MARKKINOINNIN AMMATTILAISET: ”NIIN MONIA STAND UP ESITYKSIÄ VUOSIKYMMENTEN AIKANA NÄHNEENÄ JA AINA JOKU HELSINKILÄINEN KERTOO SUURIMMAN OSAN VAIN NAVANALUSJUTTUJA NIIN OLI ILO KUULLA MITEN VOI 45 MINUUTIN AJA NIIN PALJON NAURATTAA JA HYVÄ MAKU SÄILYY KOKO AJAN. EN OLE NÄIN HYVÄÄ ESIINTYMISTÄ JA PANEUTUMISTA AIHEESEEN AIKAISEMMIN NÄHNYT ”. ”KIITOS SINULLE HIENOSTA ESITYKSESTÄ! 

T: MERJA SYRJÄNEN”

SKF MUURAME JYVÄSKYLÄSSÄ ”HEI KIITOS OIKEIN VIIHDYTTÄVÄSTÄ ESIINTYMISESTÄ PIKKUJOULUISSAMME! ESITYS OLI JUURI SITÄ MITÄ OLIMME TILANNEETKIN. T: KAARINA LUOMA”

KANGASNIEMEN KUNTA ” OLI KYLLÄ HUIPPUESITYS T: RISTO NYLUND, KUNNANJOHTAJA ”

KUOPION URHEILUAUTOILIJAT ” KIITOS ANTTI TUHANNESTI, IHAN MAHTAVA SHOW OLI 😂 T: ANNI PAANANEN, PUHEENJOHTAJA ”

SIILINJÄRVEN KEHITYSVAMMAISET ” KIITOS ANTTI ESITYKSESTÄ, PALJON ON TULLUT KEHUJA JÄLKEENPÄIN T: MAIJA LIISA TIKKANEN, PUHEENJOHTAJA ”

POHJOIS-SAVON DREEVERIKERHO  ” KIITOS LOISTAVASTA ESITYKSESTÄ JA ILTAMME VIIHDYTTÄMISESTÄ. SUOSITTELEN KOVASTI😂 T: VUOKKO KANTELL ”

KUOPION SEUDUN JYTY ”HEI, KIITOS ANTTI, OLI TOSI MUKAVA TAVATA 🙂

ESITYKSESI OLI HUIPPU JA SITÄ MIELTÄ OLIVAT KAIKKI MEIDÄN PÖYDÄSSÄ ISTUNEETKIN! MINUSTA NÄYTTI, ETTÄ KAIKKI MUUTKIN OLIVAT TODELLAKIN TYYTYVÄISIÄ 🙂 T: SARI ALISMAA ”

JYTY KUOPIO ”PIKKUJOULUVIERAILTA TULLUT VAIN YLISTYKSEN SANOJA🙂 ”  ” 

HUIPPU KEIKKA T: TIINA FORSMAN ”

HOITOKOTI POPPELI SUONENJOELLA ” KIITOKSET HUIPPUHAUSKASTA ILLASTA🤣🤣

T: HANNE KORHONEN ”

LAHDEN MEHILÄINEN ”HEI, KIITOKSET EILISESTÄ MAHTAVASTA ESITYKSESTÄ, VIIHDYIMME HIENOSTI! KAIKKEA HYVÄÄ IMITUATTORI-URALLESI👍😊! TERV. ANNE ARGILLANDER, PALVELUPÄÄLLIKKÖ”

KULJETUSLIIKE KONTKANEN TAHKOLLA ” EILINEN ESITYS OLI KYLLÄ IHAN HUIKEA!! KYLLÄ ON JÄLKEENPÄIN KÄYTY JUTTUJA LÄPI JA NAURETTU NIILLE VIELÄ MONEEN KERTAAN 😂  T: MINNA KONTKANEN ” ” KYLLÄ OLI 11 PISTEEN ARVOINEN SISÄÄNTULO. 😂 ”

Ulosottolaitos pikkujoulut Kuopiossa: ”Toit naurua ja iloa. Toiset ihmiset jättää jäljen; sinä jätit. Ihanaa, huikeeta, Kiitos T: Katri”

Granlund Kuopio Oy pikkujoulut Kuopiossa: ”Kiitos esityksestä. Kerrankin oli sellainen ohjelmanumero mistä en ole kuullut kuin positiivista palautetta. Minäkään en saanut ketään vihamieheksi vaikka olin heistä antanut sinulle tietoja 😊 T: Anu Konstenius”

Iisalmen putkiasennus pikkujoulut Vieremällä: ”Odotukset oli kyllä korkealla ja ne ylittyi reilusti!!! Pelkästään positiivista palautetta tullut🙂 T: Johanna Juntunen”

FAMILAR JOENSUUSSA ” HEI ANTTI! KIITOS VIELÄ PERJANTAISESTA ESITYKSESTÄSI, MEILLÄ OLI ÄLYTTÖMÄN HAUSKAA. T: MARIANNE ROSENIUS ” ” OI JESTAS. EILISEN TYÖPAIKAN PIKKUJOULUJEN JÄLJILTÄ OLO ON YHÄ SELLAINEN, KUIN OIS MARATONIN JUOSSU. STAND-UP KOOMIKKO ANTTI KARJALAINEN OLI IHAN HUIKEA. SUOSITTELEN.  😂 NAUROIN NIIN PALJON TUNNIN AIKANA ETTÄ EN EHKÄ KESTÄNY OLLENKAAN. 😂😂😂 ULLA HIRVONEN ”

Otappa yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

 

Antti Karjalainen
antti@imituattori.fi
040 913 4972