Imitointia omaks iloks ja muitten harmiks!

ESIINTYJÄ VUOSIJUHLAAN, TUPAANTULIAISIIN, HARJANNOSTAJAISIIN

Nämä kolme eri juhlaa ovat sellaisia tapahtumia, joissa on paikalla oma työyhteisö ( minun tilaajani ) sekä mahdollisesti myös yhteistyökumppaneita. Kun yritys järjestää vuosijuhlan, jossa on paikalla yhteistyökumppaneita, alihankkijoita jne, niin yritys haluaa varmasti antaa ja jättää hyvän muiston juhlahetkestä ja tämä luonnollisesti jättää tietynlaisen mielikuvan myös firmasta. Voin tulla paikan päälle ja olla hauska ilman etukäteistietoja mutta kyllä vaan ne tapahtumat, jossa yritys on antanut minulle etukäteen tietoa yhteistyökumppaneista ja heidät on huomioitu esityksessä imitaatiohahmojen kautta, on myös palautteet puhuneet omasta puolestaan. Jos tilaaja haluaa antaa minulle tietoa, se on hyvä juttu, jos tilaaja ei halua osallistua esityksen suunnitteluun, se sopii myös hyvin.

esiintyjä vuosijuhliin, harjannostajaisiin

Tässäpä muutamia palautteita, kun on tilattu esiintyjä vuosijuhliin, esiintyjä tupaatuliaisiin tai esiintyjä harjannostajaisiin:

YRITTÄJÄJUHLAT: KUOPION YRITTÄJIEN ILTASEMINAARI, YDIN-HÄMEEN YRITTÄJIEN VUOSIJUHLA LAMMILLA, ISO-KYRÖN YRITTÄJIEN VAPPUJUHLA, VARPAISJÄRVEN JA LAPINLAHDEN YRITTÄJÄ-ILTA, SAVON YRITTÄJIEN KESÄJUHLA: ” HUIPPU TYYPPI JA PAIKALLINEN YRITTÄJÄ, ON HIENOA ETTÄ TÄMMÖINEN LAHJAKKUUS LÖYTYY NÄIN LÄHELTÄ 😂 SIRPA KÄHÄRI ”

VUOSJUHLA 10 VUOTTA HEINÄVEDEN RAKENNUS JA SANEERAUS HEINÄVEDELLÄ  

”EHDOTTOMASTI VAHVA SUOSITUS, KUN JOKU ETSII ESIINTYJÄÄ JUHLIIN JA MITEN VOIKAAN NUIN HYVIN KOHDENTAA ESITYKSEN. 🙂  TOIMITUSJOHTAJA ANSSI PAKARINEN”

VUOSIJUHLA 15 VUOTTA SAVON LAATURAKENNUS IISALMESSA  ” 😂 KIITOS PORUKAN NAURATTAMISESTA, OLI TOSI HAUSKAT JA OSUVAT JUTUT! HEIDI LEINONEN ” Myös 20-vuotisjuhla: ”Spessukiitos Imituattori nauruista ja sydämellisestä roustista❤️”

VUOSIJUHLA 20 VUOTTA STAINLESS TEAM SUONENJOELLA ” KIITOS ANTTI, OLI MUKAVA HETKI, T: RIITTA VÄISÄNEN ”

VUOSIJUHLA (MELKEIN ) 25 VUOTTA KL-LÄMPÖ TAHKOLLA KIITOS ANTTI. SAIT KYLLÄ TUNNELMAN KATTOON 😂 T:OLLI EDGREN. LOISTAVA MEININKI 👍 👍 👍 T: 

SAKU EDGREN. KIITOS ANTTI. EN TIIÄ MITÄ NE MUUT LÄMPÖLÄESET YMMÄRSJ VAE YMMÄRSVÄTKÖ YHTÄÄ MITTÄÄ MUTTA MUKAVOO OLJ. SAVOLAESE KANS PÄRJÖÖ AENA KU NAARAA SILLO KO SEKKII NAARAA VAIK ET MITTÄÄ YMMÄRTÄSJ. T: 

SARI KURVINEN

VUOSIJUHLA 30 VUOTTA MUOVI-HELJANKO PORVOOSSA ” KIITOS HAUSKASTA JA HYVIN VALMISTELLUSTA ESITYKSESTÄ! MIA-MAIJA MANNINEN ”

VUOSIJUHLA 50 VUOTTA SUOMEN RAUHANTURVAAJALIITTO KUOPIOSSA ” KIITOS! 

T: JOUNI KORHONEN ”

VUOSIJUHLA 40 VUOTTA KUOPION SYDÄNKERHO ” KIITOS MINUN JA KOKO SYDÄNKERHON PUOLESTA ESITYKSESTÄSI! T: RITVA TOLONEN ”

VUOSIJUHLA 40 VUOTTA IISALMEN PILKKIJÄT ” OLI KYLLÄ IHAN HUIPUT PIPPALOT. KIITOS SINULLE VIELÄ ANTTI 👏😁👏😁  T: TUIJA PIIRONEN ”

ANSIOMERKKIVUOSIJUHLA KUOPION LIIKENNE ” KIITOS ESIINTYMISESTÄ! 😂 T: 

ANNA RISTO ”

Iisalmen yrittäjien 85-vuotisjuhla Iisalmessa: ”Oli kyllä taas ainutlaatuinen esitys!!! Kiitos tuhannesti. T: Johanna Juntunen, Iisalmen Putkiasennus”

Tehyn 40-vuotisjuhla Kuopiossa: ”Kiitos lauantain juhlien viihdyttämisestä, olit valmistellut esityksen meille sopivaksi, kiitos! T: Anu Saastamoinen”

Raahen kaupunki: ”Superkiitokset sinulle vielä Raahe vierailusta ateria- ja puhtauspalvelun henkilöstön tyhy-illassa. Pidimme kovasti esityksestäsi.🤣 T: Riitta Pekkala”

TUPAANTULIAISET / TOIMITILOJEN AVAJAISET: TAPULIN HUOLTO JA ISÄNNÖINTI HELSINGISSÄ, ACCOUNTOR JOENSUUSSA, TALOUSPALVELUT TIMA IISALMESSA, JUHAN JA MARJAN UUSI KOTI: ” HAUSKAA OLI! KIITOS, ETTÄ KÄVIT VIIHDYTTÄMÄSSÄ! 👍OLIT MUUTES TOSI HUIPPU ESIINTYJÄ JÄLLEEN KERRAN  😄 😂

SUURET KIITOKSET!!!! ”

TUPAANTULIAISET: CERTIA JOENSUUSSA ” KIITOS VIELÄ KERRAN, ETTÄ PÄÄSIT MEIDÄN TUPAREIHIN ESIINTYMÄÄN  🙂 OLEMME KUULLEET PELKKÄÄ HYVÄÄ PALAUTETTA JA VARMASTI ESITYSAJAN TUPLAANTUMINEN SOVITUSTA KERTOO SIITÄ, ETTÄ IHMISET TYKKÄSIVÄT KUULEMASTAAN JA HALUSIVAT VAIN KUULLA LISÄÄ. ESITYS TUNTUI MEILLE KOHDENNETULTA, KUN JOKAINEN PAIKALLAOLIJA MAINITTIIN JA JOKAINEN SAI OSANSA HYVÄNTAHTOISESTA HUUMORISTA. OLET OIKEALLA ALALLA 🙂 T:RIIKKA TUONONEN ”

HARJANNOSTAJAISET: TOIVALAN KAMPUKSEN PÄÄRAKENNUS, KUOPION ENERGIA, POHJOLA SAIRAALAN ILTAJUHLA KUOPIOSSA,  ASUNTO OY PUIJONHALTIJA KUOPIOSSA,  PORVOON TILAKESKUS, YLISKYLÄN PÄIVÄKOTI HELSINGISSÄ, ASUNTO OY KUOPION HERMANNI KUOPIOSSA, AS OY JYVÄSKYLÄ MATINKULMA…

Senaattikiinteistöjen Pohjois-Karjalan rajavartioston sotilaskoti-liikuntarakennuksen harjannostajaiset Onttolassa ja Oikeustalon harjannostajaiset Kuopiossa… ja tämä juhla johtikin Pohjois-Savon Käräjäoikeuden yhteistoimintapäivän hauskuutukseen myös Kuopiossa ” Kiitoksia taas meille räätälöidystä esityksestä T: Laamanni Juha Nieminen”

RAKENNUS-KASEVA OY, AS OY KUOPION KIPPARI: POHJOLA RAKENNUS OY …

NOKIAN PRISMA ”PARAS IMITAATIOSTAND-UP-ESITYS MITÄ ON NÄHNYT HARJANNOSTAJAISISSA! 😃 ”

VIERUMÄEN KOULUN LAAJENNUS HEINOLASSA ” KIITOKSIA VIELÄ PÄIVÄN SHOWSTA, VÄHINTÄÄN OLI YHTÄ HAUSKAA, KUIN VUOSI SITTEN 😂 T: SIRKKU VAHTERI, RAKENNUTTAJASIHTEERI ”

OSUUSKUNTA MAITOMAA SUONENJOELLA ” MOI! KIITOS KUN OLIT MEILLÄ!! OLI

MUKAVAA😊😁😊😁 TOIVOTTAVASTI TAVATAAN VIELÄ😂 T: JENNI HEISKANEN ”

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRI SEINÄJOELLA ” KIITOKSIA MAHTAVASTA ESITYKSESTÄ! ” T: RIITTA KEMPPAINEN, RAKENNUTTAJASIHTEERI ”

Rakennustyö Salmisen kesäjuhla: ”Hei Antti, Iso kiitos sinulle eilen illan kesäjuhliemme yllätys ohjelmasta, joka osui ja upposi porukkaamme tosi hyvin. Otin lopun Tarja Halosesta videon ja katsoin sen tänä aamuna ja kyllä siitä paistoi välitön mukava tunnelma. Illasta varmasti puhutaan Salmisella vielä ensi viikollakin. T: Eija Tuppurainen”

Otappa yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

 

Antti Karjalainen
antti@imituattori.fi
040 913 4972