Imitointia omaks iloks ja muitten harmiks!

ETÄJUHLAT KORONA-AIKANA

Olipa koronaa tai ei, niin etäjuhla on kätevä järjestää eikä tarvitse auton renkaitakaan kuluttaa. Korona-aika on tuonut erilaisia toimintatapoja tehdä viihdettä. Jos perinteisesti koomikko tulee juhliin paikan päälle, niin nyt koomikko tulee juhliin virtuaalisesti. 

Mitä tämä virtuaalijuhla / etäjuhla / etäkeikka sitten oikein tarkoittaa ja kuinka olen niitä toteuttanut sekä millaisiin juhliin tälläinen virtuaalikeikka sitten kannattaa tilata? Varsinkin monessa työyhteisössä on ollut jo kauan käytössä etäsuositus työntekoon. Esim. 

työyhteisössä on aamupalaveri etänä tai etäkokous iltapäivästä.

Juttu menee seuraavasti. Minä pääsen imitaattorina yllättämään työyhteisön kokouksen päätteeksi. Saan linkin etäkokoukseen ( esim. 

teams-sovellusta käyttäen ) ja liityn sovittuna ajankohtana ja aloitan imitaatioshown. Olen toteuttanut vastaavia viihdytyksiä, kun on tilattu esiintyjää pikkujouluihin, esiintyjää firman juhliin jne. 

Kaikki seuraavat toimintavat onnistuvat minulta. Etäjuhla voidaan toteuttaa, niin että kaikki osallistujat luonnollisesti näkevät ja kuulevat minut sekä halutessaan myös osallistujilla voi olla kamerat ja mikit päällä. Jos on kyseessä 100 osallistujaa ja jokainen osallistuu kotoa käsin, tällöin on paras, että mikit ovat kiinni ettei ääni lähde kiertämään mutta jos halutaan niin voin ottaa kontaktia tiettyihin henkilöihin, jolloin he laittavat mikin / kameran hetkeksi päälle. Esityksen pituus voi olla pienestä 10 minuutin stand up-esityksestä vaikka 60 minuutin mittaiseen imitaatioesitykseen.

Tässäpä muutama palaute toteutetuista etäjuhlista Teamsin avulla. 

Listasin tähän 3 erilaista etäviihdytystä. Yhdessä en nähnyt enkä kuullut yleisöä, yhdessä taas oli osalla mikit ja kamerat päällä ja yhdessä oli työyhteisö kuudessa eri työpaikan toimipisteessä, joten samalla showsta tuli hyvin interaktiivinen ( =ohjelmaosio, että yleisökin voi osallistua, esim. ennalta sovittuun tietovisaan, jota imitoiden kyselen jne )

KUOPION PÄIVÄKODIN JOHTAJIEN KOKOUS ” HYVIN MENI KEIKKA, OSALLISTUJAT KIITTELIVÄT ETTÄ SAIVAT NAURAA, MEIDÄN AIEMMAT JUTUT OLIVAT VÄHÄN RASKAAMPIA 🙂 MUIKEETA MENOA, OLI YKSI KOMMENTEISTA T: PIA VIIPPOLA ”

RTK-HENKILÖSTÖPALVELUT ” KIITOKSIA JOULUPUKILLE PERFORMANSSISTA T: 

JANNE MALMISAARI ”

TALENTREE: ” MOI, KIITOS TUHANNESTI MUKAVASTA ESITYKSESTÄ. MEILLÄ OLI TOSI HAUSKAA! PELKKÄÄ POSITIIVISTA PALAUTETTA OLEN KUULLUT 😊 VARMASTI SUOSITTELEMME SINUA KAVERILLE MYÖS! T: IITU ESKELINEN ”

Videot: Anneli ja Juuso syntymäpäivät: Hyvin meni juhlat ja tykkäsivät kovasti!😊😊Tuhannesti kiitos vielä!! T: Anni Kukkonen ”

30-minuutin videokeikka: Terve Antti! Aivan mahtavan videon (ja encoren) olit väsännyt. Porukka nauroi ja moni kyseli jälkeen päin kuka olet ja mistä olen sinut bongannut ja ennen kaikkea mistä olit kaiken infon saanut 🙂 Joni oli erittäin otettu saamastaan huomiosta ja pyysi välittämään myös sinulle isot kiitokset! Kiitos vielä Antti paljon yhteistyöstä ja tärkeään päivään osallistumisesta! Pidän sinut vastakin mielessä kun naurua taas tarvitaan 🙂 T: Suvi ”

Kysy lisää, niin kartoitan tilanteen ja kerron millainen etähauskuutus / etukäteen kuvattu videokeikka sopii juuri teidän järjestämäänne tapahtumaan.

Etäjuhlat videopuhelulla yrityksille ja yksityisille teams-sovellusta hyväksikäyttäen.

Otappa yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

 

Antti Karjalainen
antti@imituattori.fi
040 913 4972