Imitointia omaks iloks ja muitten harmiks!

Esiintyjä, koomikko ja imitaattori polttareihin

Mikäs se on mukavampaa, kun naimisiinmeno ja sen juhlan tietenkin kruunaa ne ikimuistoiset polttarit, jotka muistaa koko loppuelämän tai sitten ei muista mitään. Polttareissa tulevalle morsiamelle tai sulhaselle järjestetään kivoja yllätyksiä. Polttarit voidaan myös pilata, jos juhlakalu joutuu tekemään jotain epämiellyttävää myötähäpeän myötä. No jos halutaan vielä säilyttää ystävyys sekä halutaan vielä saada päivänsankarilta kutsu häihin, niin silloin tilaamalla imitaattori polttareihin on hyvä valinta. Monesti polttarit on intiimi, pienen porukan juhla ja kaikki järjestäjät ovat läheisiä tulevalle naimisiinmenijälle mutta välttämättä kaikki osallistujat eivät tunne keskenään toisiaan, joten tilaamalla imitaattori polttareihin, saa myös hyvin rentoutettua polttareiden järjestäjät ja samalla myös juhlapäivästä tulee mukavampi, koska uskokaa tai älkää, esitykseni jälkeen myös entuudestaan toisilleen tuntemattomat ihmiset ovat alkaneet keskustella enemmän toistensa kanssa ja puhumaan muusta kuin säästä.

esiintyjä ja imitaattori polttareihin.

Tämähän on vaan loistojuttu, kun yleensä polttareiden jälkeen koittaa tietenkin häät. Tunnelma on varmasti myös häissä rennompi kun polttareissa ollaan tehty tuttavuutta ja tärkeintä on tietenkin myös se, että päivänsankari on viihtynyt. ( no se jääköön siis minun vastuulleni ). Kertaus on opintojen äiti? Siis en nyt tarkoita sitä, että minut pitäisi vielä häihin tilata, että jutut eivät ole auenneet polttareissa. Mutta totuus on se, että useasti on käynyt seuraavasti ( hauska riimi, no joo, se siitä )… Olen siis yllättänyt polttarisankarin ja hän on nauranut niin paljon, että on itkettänyt, niin haluaa laittaa vahingon kiertämään ja tilata imitaattorin häihin viihdyttämään isompaa juhlaväkeä, joka ei minua tietenkään polttareissa ole nähnyt.

Hauskin tapaus muutaman vuoden takaa muistuu mieleeni: Esiinnyin syntymäpäivillä, jossa haluttiin imitaattori juhliin. Eräs avoliitossa oleva pariskunta oli siellä nauramassa minulle. Vuosi myöhemmin minuun otti nainen ensin yhteyttä ja sovimme yllätyksestä, siis esiintymisestä heidän tulevissa häissä. Kuukausi myöhemmin mies otti yhteyttä ja kertoi tulevista häistä, että haluaa yllättää puolison ja juhlaväen esitykselläni. Tässä piti laittaa sormet ristiin ja valehdella ihan päin näköä, että olen jo varattuna kyseisenä päivänä, ettei onnistu ( totta se osittain olikin, sillä minulla oli jo näiden tulevien häiden lisäksi kahdet syntymäpäivät sovittuna ). Ilmoitin morsiamelle asiasta ja pidimme yhteisen salaisuuden mutta riemuhan repesi kun sulhanen näki, astellessani hauskassa rooliasussa heidän hääjuhlapaikalle. Hah hah, piäsinpä yllättämmään. Ottivat minun imituattori-profiilin somessa seurantaan ja kuulemma ovat edelleen yhdessä. Hyvä juttu ja kaikkea hyvää heille myös jatkossa.

Kun tarvitset imitaattoria polttareihin, stand uppia häihin tai vaikkapa esiintyjää syntymäpäiville, esiintyjää juhliin, niin otappa yhteyttä, niin kartoitan tilanteen ja kerron sinulle, millainen esitys on juuri sopivaa juhlaanne sekä tässäpä palautteita polttareista ja

hääjuhlista:

POLTTARIT SUVI ” KIITOS! OLI HUIPPUA!  😁 ”

POLTTARIT VEERA ” HAHHAHAH IHANA  😂 ”

  HÄÄT ARJA & MARKO ” KIITOS ANTILLE UPEASTA JA HAUSKASTA, SUORASTAAAN SIIS NAURETTAVASTA ESITYKSESTÄ…PAREMPI KUIN SAWO SHOW  😉 HYVIN SÄ VEDIT, ANTTI  😄 👍 ”

HÄÄT SARIANNA & MIKA ” ISO KIITOS IMITUATTORILLE, HUIKEA ESITYS!! ”

HÄÄT PIIA & JARMO ” SUURET KIITOKSET ANTILLE, ON SULLA VUAN HYVÄT JUTUT!!! KIITOS VIELÄ ESITYKSESTÄ  😊

HÄÄT LEENA & PASI ” MOI! KIITOS SINULLE, HOIDIT HOMMAN HIENOSTI. 

HÄÄVÄKI TYKKÄSI. 😊  JUHLAT ONNISTUIVAT KAIKIN PUOLIN TYYLIKKÄÄSTI. ”

HÄÄT PIA & SAMULI ” KIITOKSIA ERITTÄIN HAUSKASTA ESITYKSESTÄ MEIDÄN SEKÄ KOKO JUHLAVÄEN PUOLESTA 😊 T: SAMULI JA PIA ”

HÄÄT RIIKKA & RIIKA ”KIITOS ESITYKSESTÄSI. 😊 HÄÄPARI OLI ENSIN VÄHÄN IHMEISSÄÄN ETTÄ MIKÄ ON HOMMAN NIMI, MUTTA PITIVÄT KYLLÄ 😊 VIERAILTA TULI MYÖS KIITOSTA. 😊 T:  ONNELLINEN ANOPPI

Otappa yhteyttä

    Antti Karjalainen
    antti@imituattori.fi
    040 913 4972