Imitointia omaks iloks ja muitten harmiks!

KOOMIKKO JUHLIIN:

Koomikko on laaja käsite ja minulta monesti kysytään, että olenko stand up-koomikko vai olenko imitaattori. Minä vastaan savolaisesti mutta todenmukaisesti, että kaikki imitaattorit ovat stand up-koomikoita mutta välttämättä kaikki stand up-koomikot eivät ole imitaattoreita. Joten yleisesti kun tarjouspyynnössä lukee, että ”koomikko juhliin” tai siis sille on tarve, niin omalla palvelukuvauksellani olen voinut tämän tarpeen täyttää. On paljon erilaisia juhlia, joissa voi ola erilaisia teemoja ja vain tiettyä kohderyhmää. Mutta sen olen huomannut, että esim. kun otsikossa lukee, että ”esiintyjä syntymäpäiville” tai ”ohjelmaa syntymäpäiville ”, niin se ei kysy vuodenaikaa sekä juhlaväessä voi olla hyvin montaa eri kuulijaa, montaa eri sukupolvea ja joko päivänsankarille tuttuja kavereita sitten vähemmän tuttuja esim. vieraiden puolisoja. Näitä juhlia järjestetään ympäri vuoden ja välttämättä syntymäpäivillä ei ole paljon muuta ohjelmaa, niin ytimekäs 30/45/60 minuutin imitaatioesitys sopii juhlaan hyvin.

Hauskinta on kun pääsee yllättämään esim. 

20/30/40/50/60/70/80-vuotiaan päivänsankarin ja on saanut tilaajalta pyytämääni etukäteistietoa, jota voi hyvällä tavalla kohdentaa ja esitykseen loppuun teen tietojen pohjalta koomisen riimittelyn, jonka imitoiden esitän ja sitten imitaattori-koomikko antaa laulun sanat muistoksi juhlahetkestä esim. pyöreitä täyttävälle päivänsankarille… 

Ai niin vanhin yllättämäni pariskunta oli ollut naimimissa 70 vuotta, joten tällä nuorella parilla oli ikää 92 ja 94 vuotta. Joten siis esitykseni sopii…aika monen ikäiselle juhlijalle. Kartoitan aina tilanteen ja kerron sinulle, millaista ohjelmanumeroa voin esim. 

syntymäpäiville tarjota.

Kun pyydetään koomikko juhliin, niin minusta sillä ei ole väliä, että mistä asti pyydetään koomikko juhliin. Jos joku etsii hakusanoilla koomikko juhliin Kuopio ( asun siis Kuopiossa, että olen koomikko, joka voi tulla juhliin Kuopiosta ) tai koomikko juhliin Tampere, koomikko juhliin Oulu, koomikko juhliin Helsinki, koomikko juhliin Seinäjoki, koomikko juhliin Turku, koomikko juhliin Mikkeli, koomikko juhliin Joensuu tai sitten ihan maakunnalla etsii koomikko juhliin Pohjois-Savo, koomikko juhliin Etelä-Savo, koomikko juhliin Pohjois-Karjala, koomikko juhliin Kainuu, koomikko juhliin Uusimaa, koomikko juhliin Varsinais-Suomi, niin ajaminen ei ole minulle ongelma ja jokaisessa edellä mainitussa paikassa olen käynyt esiintymässä, kun on tarvittu koomikko juhliin.

Olen täysin savolainen ja olen huomannut kun etsitään koomikkoa juhliin, niin varsinkin kun ei olla Savossa, niin moni haluaa esim. 

savolaisen imitaattorin, siis koomikon juhliin. Savolaisuus on kyllä hauskaa kun vastuu siirtyy kuulijalle mutta kun halutaan savolainen koomikko juhliin, niin olet tullut oikeaan osoitteeseen. Teen ammatikseni näitä viihdytyshommia eli kun halutaan tilata ammattilainen, siis koomikko juhliin, niin mielelläni annan lisätietoja itsestäni.

koomikko juhliin. KOOMIKKO ON LAAJA KÄSITE JA MINULTA MONESTI KYSYTÄÄN, ETTÄ OLENKO STAND UP-KOOMIKKO VAI OLENKO IMITAATTORI.

Tässäpä palautteita erilaisista syntymäpäiväjuhlista, joita olen saanut viihdyttää:

18 VUOTTA EMMA ” JA ISO KIITOS SINULLE, OLET KYLLÄ AIVAN MAHTAVA TYYPPI❤! TEIT EMMAN PÄIVÄSTÄ TÄYDELLISEN JA MYÖS MEIDÄN MUIDEN! SANAT EI RIITÄ KERTOMAAN MITEN KIITOLLINEN OLEN SINULLE!  TOIVOTTAVASTI VIELÄ JOSKUS TÖRMÄTÄÄN! TEIT LÄHTEMÄTTÖMÄN VAIKUTUKSEN JO PUHELIMESSA JUTELTUAMME, SINULLA ON ISO JA HYVÄ SYDÄN, PYSY AINA TUOLLAISENA KUIN NYT OOT😊 ”

18 VUOTTA VEERA ( EMMAN PIKKUSISKO )… 3 VUOTTA MYÖHEMMIN.  KIITOS ANTTI, IHAN MAHTAVA ESITYS TAAS ❤

30 VUOTTA JUKKA ” AIVAN LOISTAVA EI VOI MUUTA SANOA 💪 👍 👌 ”

30 VUOTTA MATTI ” SUOSITTELEN  👏 ✌ ”

30 VUOTTA ULLA ” KIITOS. OLI KYLLÄ AIVAN HUIPPU!  😊 👌 KIITOS OLI IHAN ÄLYTTÖMÄN HUIPPU!!! KIITOS!OLI HUIPPU ESITYS!  KIITOS!  😊 AIVAN MAHTAVA.  👍  ”

30 VUOTTA HANNES ”IHAN HELVETIN HYVÄ!!  😍 😘 😂 ”

30 VUOTTA JENNI ” NAURATTI NIIN PALJON, ETTÄ VATSALIHAKSET ON KIPEÄNÄ. 

KOVAA HOMMAA TÄMÄ VANHENEMINEN!!! KIITOS IMITUATTORI! ”

40 VUOTTA NIINA ” IHANA SERKKU-ANTTI. PARAS ILTA IKINÄ. 🙂 ”

40 VUOTTA MARIANNE & JARI ” KIITOS IMITUATTORILLE… OLI HAUSKAA  😂 😀 ”

40 VUOTTA TOMMI ” VIELÄ LÄHETETTÄVÄ KIITOKSET TÄTÄKIN KAUTTA, SAATIIN ILLAN JA VARMAAN SAMALLA KOKO VUODEN PARHAAT NAURUT! KYLLÄ KANNATTI TILATA SUT  😄 USKOMATON VIIHDYTTÄJÄ… AIVAN MAHTAVAA OLI, VEDET SILMISSÄ SAI NAURAA… KIITOS!!  😍 ”

40 VUOTTA NIKO ” KIITOS HYVÄSTÄ ESIINTYMISESTÄ. KIITOKSIA TAITAVALLE ILLAN VIERAILEVALLE ISÄNNÄLLE.  😂 💪 OLI POSITIIVINEN YLLÄTYS JUHLIINI JÄRJESTETTY. TYKKÄÄN… ”

40 VUOTTA MIKKO ” KIITOS SINULLE ERITTÄIN HAUSKASTA ESITYKSESTÄ  😂 😂 ”

50 VUOTTA PIRJO ” KIITOS ANTTI HAUSKASTA ESITYKSESTÄ! KIVA, KUN OLIT MUKANA JUHLISSANI. 🙂 ”

50 VUOTTA TUIJA ” KIITOS ANTTI OLI MAHTAVAA . 🙂 ”

50 VUOTTA ESKO ” KIITOS VIELÄ KERRAN AIVAN HUIPPU SHOWSTA  😄 OLI TODELLA MAHTAVA OHJELMANUMERO. ”

50 VUOTTA JUSSI ”ERITTÄIN SUURET KIITOKSET LAUANTAIN ESIINTYMISESTÄ. 

JUHLAT OLIVAT TODELLA ONNISTUNEET JA ” JUHLAKALUKIN” TODELLA TYYTYVÄINEN ESITYKSEESI.  😘 OLI KYLLÄ HUIKEA SHOW JA PORUKKA OLI HYVÄLLÄ FIILIKSELLÄ MUKANA. ”

50 VUOTTA TARJA ”KIITOS PALJON. HAUSKAA MEILLÄ OLI ANTTI. KIITOS ANTTI!! 😃 T: JORKKALAN PORUKAT. ”

50 VUOTTA PÄIVI & TARMO ” HYVÄ OLI ESITYS JA FIILIS  👍 😂. KIITOS  👍 👍 ”

50 VUOTTA PETRI ” KIITOS TUNNELMAN NOSTATTAMISESTA. SIITÄ SE NOUSI IHAN KATTOON. SAMOIN SANOISTA, JOTKA JÄI TALTEEN JA MIELEEN. PS. VÄHÄN AIKAA KESTI ENNENKUN HUOMASIN TÄMÄN KUN EN LÖYTÄNYT MUN PUHELINTA

😀.HYVÄT NAURUT SAATIIN! ”

50 VUOTTA MIKA ” HEI ANTTI! KIITOS PALJON MAINIOSTA ESITYKSESTÄ!! SAIT UUSIA IHAILIJOITA!  😁 ”

60 VUOTTA PIRJO ” KIITOS HAUSKASTA ESITYKSESTÄ, TÄLLÄ MENEE TAAS SEURAAVAT 10 VUOTTA 🙂 ”

60 VUOTTA PIRJO ” KIITOS SINULLE/KAIKILLE TEILLE!  😂AIVAN PARASTA!!!! ”

60 VUOTTA AIRI ” ERITYISKIITOKSET JOPELLE JA ANTTI TUISKULLE!  😄

KIITOS ANTTI! NYT TAAS JAKSAA. KIITOS! ”

60 VUOTTA JORMA ” OLIPAS HYVÄ SETTI EILEN. KIITOS.  🙂 KIITOS HAUSKASTA KEIKASTA!  🙌 😂 ”

70 VUOTTA ARJA ” KYLLÄ VAIN OLET NIIN PARAS 🙂 ”

70 VUOTTA JUSSI ”HEI! KIITOS SINULLE, MEILLÄ OLI TOSI ONNISTUNEET BILEET, VIERAATKIN KEHUIVAT JA KYSELIVÄT, ETTÄ MISTÄ LÖYSIN SINUT. 13 VUOTIAAN KOMMENTTI, ETTÄ OLIT PARASTA KOKO ILLASSA!!! 😁😍”

TRIPLASYNTTÄRIT ” KYLLÄ OLITTE HAASKOJA KAEKKI: ANTTI, JOPE, TARJA, SAULI, SILTSU, KIÄRIÄISET, KAIJAKOO, HARJAKAINEN JA LUKEMATTOMAT MUUT TYYPIT. KIITOS, TEITTE JUHLASTAMME IKIMUISTOISEN! LISÄKSI VOIN VÄITTÄÄ KANTANEENI KORTENI KEKOON ILMASTOTALKOISSA. TÄLLÄ AINEETTOMALLA LAHJALLA ON TOSI PIENI HIILIJALANJÄLKI! 😄

Otappa yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

 

Antti Karjalainen
antti@imituattori.fi
040 913 4972