Imitointia omaks iloks ja muitten harmiks!

MYYNTIVALMENNUKSET

Siis ei mitään piirtoheitin-juttuja eikä kalvosulkeisia. Rennosta imitaatioesityksestä on kyse muutta jos tilaajana on myyntialan ihmisiä ( tai niinhän myö kaikki myymme koko ajan omaa osaamistamme, eli olemme tavallaan myyjiä ), niin osaan hyvin paneutua aiheeseen ja eri imitaatiohahmot puhuvat myynnistä sekä tietenkin otan teidän tuotteet huomioon ja edistän, jotta myyjistä koostuva juhlaväki saa jatkossa parempia tuloksia… tai ettei ainakaan huonompia.

Myyntivalmennukset yrityksille

Tässä vielä kiteytettynä Imituattorin myyntivalmennus ja muutamia tilaisuuksia, jossa mentiin myyntikäyrä edellä:

MYYNTIVALMENNUS = IMITAATIOILLA HÖYSTETTYNÄ, TOIMIALAA SOPIVASTI SIVUTEN, MYYNNIN LAINALAISUUKSIA UNOHTAMATTA, NAURETTAVASTI STAND UPILLA KERTOEN, OMIA ESIMERKKEJÄ ERI ALOILTA ( SIIS KUN KERKESIN TEHDÄ MYYNNIN PARISSA 15 VUOTTA OIKEITA TÖITÄ )  ANTAEN 😂 👍😂👍 😂

MYYNTIVALMENNUKSET POHJOLAN LVI-TURVA KUOPIOSSA & MUURAMESSA ”EILINEN ESITYS OLI NIIN HYVÄ, ETTÄ ONNISTUUKO SAMA SHOW TÄNÄÄN MUURAMESSA MYYNTIMIEHILLE? NO SEHÄN ONNISTUI 😂 ”

MYYNTIVALMENNUS MOVAL OY HELSINGISSÄ ” MOIKKA, KIITOS, MUKAVASTIHAN SE MENI JA EN KYLLÄ KEKSI MITÄÄN PARANNETTAVAA. OLIT HUOLELLA VALMISTAUTUNUT JA OTTANUT HUOMIOON ENNAKOON BRIIFFATUT ASIAT. PORUKKA OLI TYYTYVÄISTÄ👍 T: SUSANNA ROSSI ”

MYYNTIVALMENNUS LÄHITAPIOLAN MAA-JA METSÄTALOUSLIIKETOIMINNAN VALTAKUNNALLISET STARTTIPÄIVÄT JYVÄSKYLÄSSÄ ” ISO KIITOS VIELÄ MUKAVASTA ESITYKSESTÄ! 👍 T: MARIKA MAKKONEN ”

IF Kuopiossa

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=574134121380729&set=pb.100063524379714.-2207520000&type=3

Otappa yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

 

Antti Karjalainen
antti@imituattori.fi
040 913 4972