Imitointia omaks iloks ja muitten harmiks!

Nauravat yleisöt – tässäpä hieman katsausta erilaisten keikkojen jälkeisistä kirjallisista palautteista

Aploodeja aakkosjärjestyksessä sekä edesmenneitä encoreja ( siis että taputetaan vielä uudestaan lavalle, kun on ollut niin hauskaa )

18 vuotta Emma ” Ja iso kiitos sinulle, olet kyllä aivan mahtava tyyppi❤! Teit Emman päivästä täydellisen ja myös meidän muiden! Sanat ei riitä kertomaan miten kiitollinen olen sinulle!  Toivottavasti vielä joskus törmätään! Teit lähtemättömän vaikutuksen jo puhelimessa juteltuamme, sinulla on iso ja hyvä sydän, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot😊 ”

18 vuotta Veera ( Emman pikkusisko )… 3 vuotta myöhemmin.  Kiitos Antti, ihan mahtava esitys taas ❤

30 vuotta Jukka ” Aivan loistava ei voi muuta sanoa 💪 👍 👌 ”

30 vuotta Matti ” Suosittelen  👏 ✌ ”

30 vuotta Ulla ” Kiitos. Oli kyllä aivan huippu!  😊 👌 Kiitos oli ihan älyttömän huippu!!! Kiitos!Oli huippu esitys!  Kiitos!  😊 Aivan mahtava.  👍  ”

30 vuotta Hannes ”Ihan helvetin hyvä!!  😍 😘 😂 ”

30 vuotta Jenni ” Nauratti niin paljon, että vatsalihakset on kipeänä. Kovaa hommaa tämä vanheneminen!!! Kiitos imituattori! ”

40 vuotta Niina ” Ihana serkku-Antti. Paras ilta ikinä. 🙂 ”

40 vuotta Marianne & Jari ” Kiitos imituattorille… Oli hauskaa  😂 😀 ”

40 vuotta Tommi ” Vielä lähetettävä kiitokset tätäkin kautta, saatiin illan ja varmaan samalla koko vuoden parhaat naurut! Kyllä kannatti tilata sut  😄 uskomaton viihdyttäjä… Aivan mahtavaa oli, vedet silmissä sai nauraa… kiitos!!  😍 ”

40 vuotta Niko ” Kiitos hyvästä esiintymisestä. Kiitoksia taitavalle illan vierailevalle isännälle.  😂 💪 oli positiivinen yllätys juhliini järjestetty. Tykkään… ”

40 vuotta Mikko ” Kiitos sinulle erittäin hauskasta esityksestä  😂 😂 ”

50 vuotta Pirjo ” Kiitos Antti hauskasta esityksestä! Kiva, kun olit mukana juhlissani. 🙂 ”

50 vuotta Tuija ” Kiitos Antti oli mahtavaa . 🙂 ”

50 vuotta Esko ” Kiitos vielä kerran aivan huippu showsta  😄 Oli todella mahtava ohjelmanumero. ”

50 vuotta Jussi ”Erittäin suuret kiitokset lauantain esiintymisestä. Juhlat olivat todella onnistuneet ja ” juhlakalukin” todella tyytyväinen esitykseesi.  😘 Oli kyllä huikea show ja porukka oli hyvällä fiiliksellä mukana. ”

50 vuotta Tarja ”Kiitos paljon. hauskaa meillä oli Antti. Kiitos Antti!! 😃 T: Jorkkalan porukat. ”

50 vuotta Päivi & Tarmo ” Hyvä oli esitys ja fiilis  👍 😂. Kiitos  👍 👍 ”

50 vuotta Petri ” Kiitos tunnelman nostattamisesta. Siitä se nousi ihan kattoon. Samoin sanoista, jotka jäi talteen ja mieleen. Ps. Vähän aikaa kesti ennenkun huomasin tämän kun en löytänyt mun puhelinta 😀.Hyvät naurut saatiin! ”

50 vuotta Mika ” Hei Antti! Kiitos paljon mainiosta esityksestä!! Sait uusia ihailijoita!  😁 ”

60 vuotta Pirjo ” Kiitos hauskasta esityksestä, tällä menee taas seuraavat 10 vuotta 🙂 ”

60 vuotta Pirjo ” Kiitos Sinulle/kaikille teille!  😂Aivan parasta!!!! ”

60 vuotta Airi ” Erityiskiitokset Jopelle ja Antti Tuiskulle!  😄 Kiitos Antti! Nyt taas jaksaa. Kiitos! ”

60 vuotta Jorma ” Olipas hyvä setti eilen. Kiitos.  🙂 Kiitos hauskasta keikasta!  🙌 😂 ”

70 vuotta Arja ” Kyllä vain olet niin paras 🙂 ”

70 vuotta Jussi ”Hei! Kiitos sinulle, meillä oli tosi onnistuneet bileet, vieraatkin kehuivat ja kyselivät, että mistä löysin sinut. 13 vuotiaan kommentti, että olit parasta koko illassa!!! 😁😍”

Triplasynttärit ” Kyllä olitte haaskoja kaekki: Antti, Jope, Tarja, Sauli, Siltsu, Kiäriäiset, Kaijakoo, Harjakainen ja lukemattomat muut tyypit. Kiitos, teitte juhlastamme ikimuistoisen! Lisäksi voin väittää kantaneeni korteni kekoon ilmastotalkoissa. Tällä aineettomalla lahjalla on tosi pieni hiilijalanjälki! 😄

Polttarit Suvi ” Kiitos! Oli huippua!  😁 ”

Polttarit Veera ” Hahhahah ihana  😂 ”

Häät Arja & Marko ” Kiitos Antille upeasta ja hauskasta, suorastaaan siis naurettavasta esityksestä…parempi kuin sawo show  😉 Hyvin sä vedit, Antti  😄 👍 ”

Häät Sarianna & Mika ” Iso kiitos Imituattorille, huikea esitys!! ”

Häät Piia & Jarmo ” Suuret kiitokset Antille, on sulla vuan hyvät jutut!!! kiitos vielä esityksestä  😊

Häät Leena & Pasi ” Moi! Kiitos sinulle, hoidit homman hienosti. Hääväki tykkäsi. 😊  Juhlat onnistuivat kaikin puolin tyylikkäästi. ”

Häät Pia & Samuli ” Kiitoksia erittäin hauskasta esityksestä meidän sekä koko juhlaväen puolesta 😊 T: Samuli ja Pia ”

Häät Riikka & Riika ”Kiitos esityksestäsi. 😊 Hääpari oli ensin vähän ihmeissään että mikä on homman nimi, mutta pitivät kyllä 😊 Vierailta tuli myös kiitosta. 😊 T:  Onnellinen anoppi

Harjannostajaiset: Toivalan Kampuksen päärakennus, Kuopion Energia, Pohjola Sairaalan iltajuhla Kuopiossa,  Asunto Oy Puijonhaltija Kuopiossa,  Porvoon Tilakeskus, Yliskylän päiväkoti Helsingissä, Asunto Oy Kuopion Hermanni Kuopiossa, As Oy Jyväskylä Matinkulma: Rakennus-Kaseva Oy, As Oy Kuopion Kippari: Pohjola Rakennus Oy …

Nokian Prisma ”paras imitaatiostand-up-esitys mitä on nähnyt harjannostajaisissa! 😃 ”

Vierumäen koulun laajennus Heinolassa ” Kiitoksia vielä päivän showsta, vähintään oli yhtä hauskaa, kuin vuosi sitten 😂 T: Sirkku Vahteri, rakennuttajasihteeri ”

Osuuskunta Maitomaa Suonenjoella ” Moi! Kiitos kun olit meillä!! Oli mukavaa😊😁😊😁 Toivottavasti tavataan vielä😂 T: Jenni Heiskanen ”

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri Seinäjoella ” Kiitoksia mahtavasta esityksestä! ” T: Riitta Kemppainen, rakennuttajasihteeri ”

Juonnot: Väriestejuoksu Kuopiossa, Pörhön autoliike Iisalmessa,  Perhekoti Pääskylä Siilinjärvellä, Europress / K-team-päivät Helsingin Messukeskus, Kutujuhlat Tuusniemellä 2 ohjelmanumeroa;  esitys pikkulapsille ja vanahemmalle rahvaalla iliman juontoa,  Torijuhla Pyhäjärven kesän avaus: ” Kiitoksia erittäin hyvästä esiintyjävalinnasta”👍Kiitos kun olit kanssamme kesää avaamassa  👌 T Maarit Halonen

Koulutuspäivien viihdytystehtävät Kylpylähotelli Rauhalahdessa Kuopiossa mm. Vankila-ja Kriminaalihuoltotyön Henkilöstö, Kuopion ev.lut seurakuntayhtymä, K-kauppiaiden iltajuhla, Metsänhoitoyhdistys, KYS:n Suu-ja leukasairauksien poliklinikan kehittämispäivä, Outotec Turula Joensuussa, Kaptas Polvijärvellä, SAK:n toimihenkilöpäivät Tahkolla, Kuopion ensikotiyhdistyksen vapaaehtoistyöntekijöiden kiittämisilta,  MP-maustepalvelu Hämeenlinnassa: ”Hei ja kiitos esityksestäsi! Hauskaa näytti kaikilla olevan. 😂 T: Anneli Loukaja ”

Savon ammattiopisto- Imituattorin uratarina ”Kiitos mahtavasta setistä 😃 vieläkin naurattaa T: Marjo Jalkala, Uraohjaus2020-hankkeen projektipäällikkö”

Mikkelin työllisyyspalvelujen ja yhteistyökumppaneiden iltaseminaari ” Aivan mahtava esitys😃 T: Kaija Väisänen ”

Läksijäiset eläkkeelle  ” Hei Antti! IIISOT KIITOKSET sinulle perjantaista! Mitä sen illan aikana ihmisten kanssa juttelin, olivat kaikki hyvin iloisesti yllättyneitä, että tällaista ohjelmaa oli illassa. Ohjelmassahan luki, että Yllätysvieraita.  Ja kyllä tykkäsivät, moni tuli minulta kysymään, että mistä minä olen sinut löytänyt. 😂 Kiitos vielä kerran mainiosta illasta!  t. Kirsikka Markkanen ”

Läksijäiset eläkkeelle Skanska Mikkelissä ” Moikka Antti! Ja iso kiitos!! Olen saanut vain ja ainoastaan positiivista palautetta esiintymisestäsi. Ja päivänsankarikin tykkäsi, kysyi että mistä siä tommosen oikeen löysit  😃  😃  Ja hienosti kaikki meni, kuten etukäteen suunniteltiin, jee ! t. Satu Kuusinen ”

Läksijäiset työpaikan vaihto ” Kiitos viihdyttäjälle 😁eipä tarvinnut pettyä tälläkään kertaa…Ihan paras viihdyttäjä oli meillä  😍  😃 ”

Läksijäiset Normet toimitusjohtaja ”Ihan huippuhauska esitys😂Hauskaa oli ja olen saanut pelkästään positiivista palautetta. T: Satu Järvelä Vatsalihakset kramppasi 😆 T: Anne Puttonen ”

Läksijäiset Lapinlahden seurakunta ” Hei Antti, Kiitokset vielä eilisestä hauskasta keikasta. Vieläkin naurattaa. T: Ville Hassinen, seurakuntapastori ”

Läksijäiset eläkkeelle OP Suur-Savo Pieksämäellä  ” Aivan mahtava esitys 😃 T: Elisa Janhunen ” ” Kylläpä laitan nimen mieleen ja kelepaa nauraen lähteä eläkkeelle 😃 T: Sirpa Holopainen

Myyntivalmennus = Imitaatioilla höystettynä, toimialaa sopivasti sivuten, myynnin lainalaisuuksia unohtamatta, naurettavasti stand upilla kertoen, omia esimerkkejä eri aloilta ( siis kun kerkesin tehdä myynnin parissa 15 vuotta oikeita töitä )  antaen 😂 👍😂👍 😂

Myyntivalmennukset Pohjolan Lvi-turva Kuopiossa & Muuramessa ”Eilinen esitys oli niin hyvä, että onnistuuko sama show tänään Muuramessa myyntimiehille? No sehän onnistui 😂 ”

Myyntivalmennus MoVal Oy Helsingissä ” Moikka, kiitos, mukavastihan se meni ja en kyllä keksi mitään parannettavaa. Olit huolella valmistautunut ja ottanut huomioon ennakoon briiffatut asiat. Porukka oli tyytyväistä👍 T: Susanna Rossi ”

Myyntivalmennus Lähitapiolan Maa-ja metsätalousliiketoiminnan valtakunnalliset starttipäivät Jyväskylässä ” Iso kiitos vielä mukavasta esityksestä! 👍 T: Marika Makkonen ”

Tupaantuliaiset / toimitilojen avajaiset: Tapulin Huolto ja Isännöinti Helsingissä, Accountor Joensuussa, Talouspalvelut TiMa Iisalmessa, Juhan ja Marjan uusi koti: ” Hauskaa oli! Kiitos, että kävit viihdyttämässä! 👍Olit muutes tosi huippu esiintyjä jälleen kerran  😄 😂 suuret kiitokset!!!! ”

Tupaantuliaiset: Certia Joensuussa ” Kiitos vielä kerran, että pääsit meidän tupareihin esiintymään  🙂 Olemme kuulleet pelkkää hyvää palautetta ja varmasti esitysajan tuplaantuminen sovitusta kertoo siitä, että ihmiset tykkäsivät kuulemastaan ja halusivat vain kuulla lisää. Esitys tuntui meille kohdennetulta, kun jokainen paikallaolija mainittiin ja jokainen sai osansa hyväntahtoisesta huumorista. Olet oikealla alalla 🙂 T:Riikka Tuononen ”

Yhdistysten hauskuutustehtävät: Seniorien ATK-yhdistys SAVONETTI,  vammais- ja kansanterveysjärjestöjen puheenjohtajien ja varapuheenjohtajien kehittämispäivät, Meijerialan Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistyksen vuosijuhla, PAM-MaraKiva Kuopion seudun osasto, Vuoriteknikot ry:n iltajuhla…

Kuopion Moottoripyöräclubi: ” Moro. Kiitokset hienosta esityksestä ja pistetää laulun sanat talteen. Tokihan moikkaillaa ku nähään ja pidän imituattorin mielessä jos joku puntaroi esiintyjää tapahtumaansa. 😂  T: Sami Kautto ”

Kuopion Mielenterveyden Tuki ” Antilla oli viisaita ajatuksia meidän Kymppijuhlissa vierailun jälkeen. Kiitos Imituattori mieleenpainuvasta esityksestä! Taisimme nauraa muutaman vuoden lisää 49-vuotiaalle yhdistyksellemme ja itsellemme!❤ T: Maija Tapanainen ”

Yrittäjäjuhlat: Kuopion Yrittäjien iltaseminaari, Ydin-Hämeen yrittäjien vuosijuhla Lammilla, Iso-Kyrön yrittäjien vappujuhla, Varpaisjärven ja Lapinlahden yrittäjä-ilta, Savon yrittäjien kesäjuhla: ” Huippu tyyppi ja paikallinen yrittäjä, on hienoa että tämmöinen lahjakkuus löytyy näin läheltä 😂 Sirpa Kähäri ”

Vuosjuhla 10 vuotta Heinäveden Rakennus ja Saneeraus Heinävedellä  ”Ehdottomasti vahva suositus, kun joku etsii esiintyjää juhliin ja miten voikaan nuin hyvin kohdentaa esityksen. 🙂  Toimitusjohtaja Anssi Pakarinen”

Vuosijuhla 15 vuotta Savon Laaturakennus Iisalmessa  ” 😂 Kiitos porukan naurattamisesta, oli tosi hauskat ja osuvat jutut! Heidi Leinonen ”

Vuosijuhla 20 vuotta Stainless team Suonenjoella ” Kiitos Antti, oli mukava hetki, T: Riitta Väisänen ”

Vuosijuhla (melkein ) 25 vuotta KL-Lämpö Tahkolla Kiitos Antti. Sait kyllä tunnelman kattoon 😂 T:Olli Edgren. Loistava meininki 👍 👍 👍 T: Saku Edgren. Kiitos Antti. En tiiä mitä ne muut lämpöläeset ymmärsj vae ymmärsvätkö yhtää mittää mutta mukavoo olj. Savolaese kans pärjöö aena ku naaraa sillo ko sekkii naaraa vaik et mittää ymmärtäsj. T: Sari Kurvinen

Vuosijuhla 30 vuotta Muovi-Heljanko Porvoossa ” Kiitos hauskasta ja hyvin valmistellusta esityksestä! Mia-Maija Manninen ”

Vuosijuhla 50 vuotta Suomen Rauhanturvaajaliitto Kuopiossa ” KIITOS! T: Jouni Korhonen ”

Vuosijuhla 40 vuotta Kuopion Sydänkerho ” Kiitos minun ja koko sydänkerhon puolesta esityksestäsi! T: Ritva Tolonen ”

Vuosijuhla 40 vuotta Iisalmen Pilkkijät ” Oli kyllä ihan huiput pippalot. Kiitos sinulle vielä Antti 👏😁👏😁  T: Tuija Piironen ”

Ansiomerkkivuosijuhla Kuopion Liikenne ” Kiitos esiintymisestä! 😂 T: Anna Risto ”

Ravintolakeikkoja ( julukiset ): Hotelli-ravintola Tiilikka Rautavaaralla, Ravintola Maininki Vehmersalmella, Veskun Kievarin ystäväpäiväpilleet Maaningalla sekä 1-vuotisjuhlat, Wanha Tk Naarajärvellä, Kerkonkosken Keitaan huumori-ilta Kerkonkoskella, Pub Oravikoski, Ravintola Hunter Kuopiossa…

Bar Tiger Kangasniemellä ”Iso kiitos Imituattorille karaokekisojen juontamisesta sekä showsta! 🤩 ”

Pulkka Pizzeria Bar&Grill Tahkolla ” Iso kiitos kaikille kanssa juhlijoille ja tietenkin suuret kiitokset Imituattorille loistavasta showsta 😂😂 T:Paavo ja Jenni ”

Oktoberfest Kajaanissa ” Kiitoksia mahtavasta esityksestä! T: Pasi Halonen, Kajaanin Hokki, Hallituksen puheenjohtaja ”

Bar Korsotar Vantaalla ” Kiitos, oli huippua! 🎉 T: Nina Christina Planting ”

Viihdekeskus Tulenliekin Juhannus Leppävirralla ” Kiitoksia mahtavasta esityksestä 😊 T: Kirsi Särkkämäki ”

Virkistäytymispäivä Hengitysliitto Nurmeksessa ” Hei Antti, KIITOS sinulle  😊Esityksesi oli hauska ja siitä tykättiin tosi paljon  👍 T: Helena Narkilahti ”

Virkistäytymispäivä Terveystalo Joensuussa ” Hei Antti! Kiitos viimeisestä. Esitys oli erittäin hauska ja viihdyttävä. Olit hyvin löytänyt keskustelun pohjalta esitykseen asiat meidän työpaikasta. Harmittaa kun en älynnyt kuvata muistoksi mitään kohtaa esityksestä. Ehdottomasti voin suositella sinua muillekin. 🙂  terv.Minna Turunen ”

Virkistäytymispäivä Lähitapiola Polvijärvellä ”Hei Antti, kiitos esiintymisestä!  Hienosti meni, ja palautekyselyssäkin tuli useaan otteeseen esille, että esityksestäsi on pidetty. Mitään kielteistä ei ole korviini kantautunut. Omasta mielestäni erityisesti imitaatio-osuudet olivat huippuhauskoja. Ja se Antti Tuisku, aivan mahtava!  😀 terv. Hanna Plosila ”

Virkistäytymispäivä Vanhainkoti Päivärinne Savonrannassa ” Hei Antti Kiitos vielä kerran, olet tosi hyvä työssäsi, meillä oli mukavaa 🙂 2017 Niin kuin tänäkin vuonna kun olit viihdyttämässä T: Tuula  Karttunen ” 2018 Kiitos käynnistä Savonrannan Päivärinteellä Imituattorille 👍 Vanhusten ilo loisti kasvoilta kuunnellessa siun sutkautuksia 😄 T: Jaana Sairanen 2020 

Virkistäytymispäivä Galena Pharma Kuopiossa ” Imitaatiot oli tosi hyviä ja erityisesti kun johonkin meidän omaan henkilöön kohdistui juttuja niin ne upposi. Laulu sai pelkästään kiitosta kyllä kaikilta. Onnistunut tilaisuus kaiken kaikkiaan!  😂 Terveisin Jenna Tamminen ”

Virkistäytymispäivä Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirta Rautavaaralla ja Kuopiossa ” Iso KIITOS Antti! 😂 Ja kaikilla oli niiiiiin mukavaa! T: Leila Iskanius ”

Virkistäytymispäivä Taksi Mertsi Polvijärvellä ” Huhhuh,olipahan kemut 😅 Kiitoksia huikeasta esityksestä ja yllätys onnistui todella hyvin 👌🏼👍🏼 T: Aki Mertanen ”

Illanvietto K-Citymarket Päiväranta Kuopiossa ” kiitos hauskasta esityksestä, kaikilla taisi olla oikein mukavoo 😂. T: Sari Kaukonen”

Illanvietto OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV  ”Moikka Antti ja super iso kiitos vielä! Ilta oli kyllä kaikin puolin onnistunut ja esityksesi aivan paras. 😂 T: Mari Koivisto”

Illanvietto A-Insinöörit Kuopiossa ”Kiitos itsellesi illanviettoomme sopivasta ohjelmasta ja lukuisista nauruista 😂👌 T: Katja Heikkinen”  ”Suuret kiitokset vielä kerran! 👏🤩 Oli kyllä tosi hauskaa ja vieläkin naurattaa, kun muistelee eilistä! 😂 T: Laura Forss”

Saunailta Punamusta Oy Joensuussa ” Tosi paljon kiitoksia itseni ja porukan puolesta Lauantain johdosta! Todellakin ilta oli mukava ja kaikki nauroivat, niin kuin annoit takuun. 😂 Pidän kyllä yhteystietosi tallessa ja KYLLÄ tulen suosittelemaan ohjelmaasi muillekin! T: Arto Meriläinen ”

Työhyvinvointipäivä Opset Kuopiossa ”Moi! Kiitos Antti oivallisesta illasta ja esitys kruunasi mukavan päivän. Porukka kehui jälkikäteenkin vielä ja erityisesti kunniamaininnan saivat Tarja Halonen, Andy Mcoy ja Kaija Koo. Toteutus vastasi siis erinomaisesti toiveisiin ja väki viihtyi 😊 T: Timo Oikarinen”

Presidenttiehdokas Tuula Haataisen vaalijuhla Kuopiossa ” Olipa mahtava esitys 😄 T: Lauri Ihalainen ”

Eri puolueiden eduskuntavaaliehdokkaiden tenttaustuokio imitoiden Joensuussa ja Kuopiossa ”Huumori on erittäin vaikea laji mutta Antti taas näytti ammattimaisella otteellaan kuinka homma hoidetaan! Jaakko Kosunen”

Kotiuttamisjuhla maaliskuussa: Ilmasotakoulun kotiuttamisjuhla Tikkakoskella: ”Kiitos vielä mahtavasta esityksestä! Kehuja kuului kyllä Reserviin – mars! käskyyn asti. T: Alikersantti Niilo Tuomaala”…sekä syyskuussa ”Kiitos vielä kerran mahtavasta keikasta. T: Alikersantti Koivuneva”

Pikkujouluja: Yara Suomi, Verohallinto, Lapinlahden Virkku, Savon Nuoret yrittäjät, Jätekukko, Millog, Savon koulutuskuntayhtymä, Islab, VR Pieksämäen konepaja, Kuopion Talokeskus, Suomen suurimmat bensiinikauppiaiden pikkujoulut, POK Group, Kyllön sairaala, Lukkoaitta Oy, Talouspalvelut TiMa Oy, OP-Pohjola Kuopiossa, Nurmeksen kaupunki, MTK Tuusniemellä, Kuopion kaupunki, Autoliitto,…

Kuopion suun terveydenhuolto: ” Hyvän setin vedit, kiitos  😂 😂 T: Tuula Miettinen Iso kiitos Antti vielä kerran  😂 Oli meillä lystiä! Tykättiin kovasti! Ja Marikin tykkäsi, joten voit mennä huoletta ensi viikolla vastaanotolle.  😉 😄Ja muista nyt se hammaslanka, ei enää tekosyitä  😉 😃 😂  T: Sanna-Reetta Kauppinen 😂  ”

Sansia Oy Kuopiossa ”Moi! Ilta kaikkineen oli oikein onnistunut, ja kyllä sinun esiintyminen oli piste iin päälle! Hienosti olit saanut lisättyä meidän alaa/juttuja esitykseesi. Nauruhermoja kutkutti kyllä, ja toimistolla on alku viikolla ollut paljon porinaa esityksen hauskuudesta ja heti on minulta tänään toimistolla vaadittu, että Veskun esittämän laulun video pitäisi saada nähtäväksi. Onneksi sen sain kokonaan taltioitua. Onnistuneen esityksen mittarina voi käyttää myös sitä, että eräs työntekijämmekin nauroi ihan huolella. Siis hän, joka ei nauranut viime keväänä eräässä huumoriesityksessä yhtään 😀 Siis suuri kiitos sinulle!  -Maria Laine ”

Ylä-Savon Toimi-työvalmennussäätiö Iisalmessa ” Kiitos Antti + kaikki mukanasi tuomat kaverit! Asiakaspalaute oli yksiselitteinen: ”MUAHTAVATA 🙂 T: Jukka Mulari ” ” Kiitos! Mukavasti olit saanut houkuteltua kaveriksi ison joukon kiireisiä kuuluisuuksia, liekö noista kukkaan aiemmin TOIMI-säätiöllä käynykkään, Kiäriäiset korkeintaan. 🙂 T: Teija Itkonen-Brilli ”

YIT Rakennus Kuopiossa ” Tosi paljon kiitoksia hienosta tunnin mittaisesta esityksestä – olimme kaikki niin tyytyväisiä 😊 T: Erja Saarelainen ”

Kespro Ratkaisumyynti Kuopio ” Pelkästään hyvää palautetta täältä on tullut ja moni sanoi sitä, että paljon olet aikaa käyttänyt, kun opiskelit meidän nimiä ja toimintoja ja teit sen laulunkin! T: Jaana Pirskanen ”

Hyvönen Yhtiöt Oy Iisalmessa ” Mahat kippeenä nauramisesta! Hauskaa oli ja porukka tykkäs! T: Sari Hyvönen ”

Lumo Vuokra-asunnot Kuopiossa ”olet huippu” ja ”10+ arvoinen esitys T: Johanna Kraft ”

Pohjois-Savon myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset: ”Niin monia stand up esityksiä vuosikymmenten aikana nähneenä ja aina joku helsinkiläinen kertoo suurimman osan vain navanalusjuttuja niin oli ilo kuulla miten voi 45 minuutin aja niin paljon naurattaa ja hyvä maku säilyy koko ajan. En ole näin hyvää esiintymistä ja paneutumista aiheeseen aikaisemmin nähnyt ”. ”Kiitos sinulle hienosta esityksestä! T: Merja Syrjänen”

SKF Muurame Jyväskylässä ”Hei Kiitos oikein viihdyttävästä esiintymisestä pikkujouluissamme! Esitys oli juuri sitä mitä olimme tilanneetkin. T: Kaarina Luoma”

Kangasniemen kunta ” Oli kyllä huippuesitys T: Risto Nylund, Kunnanjohtaja ”

Kuopion Urheiluautoilijat ” Kiitos Antti tuhannesti, ihan mahtava show oli 😂 T: Anni Paananen, puheenjohtaja ”

Siilinjärven Kehitysvammaiset ” Kiitos Antti esityksestä, paljon on tullut kehuja jälkeenpäin T: Maija Liisa Tikkanen, puheenjohtaja ”

Pohjois-Savon Dreeverikerho  ” Kiitos loistavasta esityksestä ja iltamme viihdyttämisestä. Suosittelen kovasti😂 T: Vuokko Kantell ”

Kuopion seudun Jyty ”Hei, Kiitos Antti, oli tosi mukava tavata 🙂 Esityksesi oli huippu ja sitä mieltä olivat kaikki meidän pöydässä istuneetkin! Minusta näytti, että kaikki muutkin olivat todellakin tyytyväisiä 🙂 T: Sari Alismaa ”

Jyty Kuopio ”Pikkujouluvierailta tullut vain ylistyksen sanoja🙂 ”  ” Huippu keikka T: Tiina Forsman ”

Hoitokoti Poppeli Suonenjoella ” Kiitokset huippuhauskasta illasta🤣🤣 T: Hanne Korhonen ”

Lahden Mehiläinen ”Hei, Kiitokset eilisestä mahtavasta esityksestä, viihdyimme hienosti! Kaikkea hyvää imituattori-urallesi👍😊! Terv. Anne Argillander, Palvelupäällikkö”

Kuljetusliike Kontkanen Tahkolla ” Eilinen esitys oli kyllä ihan huikea!! Kyllä on jälkeenpäin käyty juttuja läpi ja naurettu niille vielä moneen kertaan 😂  T: Minna Kontkanen ” ” Kyllä oli 11 pisteen arvoinen sisääntulo. 😂 ”

Familar Joensuussa ” Hei Antti! Kiitos vielä perjantaisesta esityksestäsi, meillä oli älyttömän hauskaa. T: Marianne Rosenius ” ” Oi jestas. Eilisen työpaikan pikkujoulujen jäljiltä olo on yhä sellainen, kuin ois maratonin juossu. Stand-up koomikko Antti Karjalainen oli ihan huikea. Suosittelen.  😂 Nauroin niin paljon tunnin aikana että en ehkä kestäny ollenkaan. 😂😂😂 Ulla Hirvonen ”

Tässäpä muutama palaute toteutetuista etäjuhlista Teamsin avulla. Listasin tähän 3 erilaista etäviihdytystä. Yhdessä en nähnyt enkä kuullut yleisöä, yhdessä taas oli osalla mikit ja kamerat päällä ja yhdessä oli työyhteisö kuudessa eri työpaikan toimipisteessä, joten samalla showsta tuli hyvin interaktiivinen ( =ohjelmaosio, että yleisökin voi osallistua, esim. ennalta sovittuun tietovisaan, jota imitoiden kyselen jne )

Kuopion päiväkodin johtajien kokous ” Hyvin meni keikka, osallistujat kiittelivät että saivat nauraa, meidän aiemmat jutut olivat vähän raskaampia 🙂 Muikeeta menoa, oli yksi kommenteista T: Pia Viippola ”

RTK-henkilöstöpalvelut ” Kiitoksia Joulupukille performanssista T: Janne Malmisaari ”

Talentree: ” Moi, Kiitos tuhannesti mukavasta esityksestä. Meillä oli tosi hauskaa! Pelkkää positiivista palautetta olen kuullut 😊 Varmasti suosittelemme sinua kaverille myös! T: Iitu Eskelinen ”

Ja päivitän heti uuden välilehden ” ei-nauraneet yleisöt ”, kun vain ensimmäinen tulee vastaan…

Otappa yhteyttä

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

 

Antti Karjalainen
antti@imituattori.fi
040 913 4972